Bijna begint ons avontuur - Reisverslag uit Alphen aan den Rijn, Nederland van cor baane - WaarBenJij.nu Bijna begint ons avontuur - Reisverslag uit Alphen aan den Rijn, Nederland van cor baane - WaarBenJij.nu

Bijna begint ons avontuur

Door: cor baane

Blijf op de hoogte en volg cor

28 September 2008 | Nederland, Alphen aan den Rijn

Hoewel we niet meer de jongste zijn, gaan we binnenkort toch het avontuur aan. Zeven weken dwars door Zuidoost Azie. Nog wat prikken tegen allerlei tropische ziektes en een zak vol met pillen en hoppa het vliegtuig in op zondagavond 5 oktober naar Kuala Lumpur in Maleisie. We zullen daar ca 4 uur op maandagmiddag landen. Daarna? Ja dan weten we het nog niet. Dan pakken we de Lonely Planet en gaan we in een flow met de rest van de avonturiers beginnen. Volg ons via deze website en geniet net als ons van de geweldige dingen die we gaan zien, eten, voelen, ruiken etc. Van ondoordringbare jungles tot aan tropische bounty stranden, alles komt aan bod. Enne...als jullie willen reageren op ons reisverslag dan zouden we dat hartstikke leuk vinden. De lieve groetjes van cor en leonne.

• 29 September 2008 - 06:51

Freek En Nettie:

Wat een avonturiers zijn jullie, we gaan jullie zeker volgen. We hopen dat het genieten wordt, dan genieten wij een beetje mee. Sterkte met alle voorbereidingen en alvast een goede reis gewenst. Freek en Nettie.

• 29 September 2008 - 09:26

Ria:

Hallo familietje,
    Ben zelf net terug uit Kroatië en lees dit mailtje. Ik bel jullie nog wel op, en weet nu al dat ik jullie HEEL erg ga missen. Zo lang- en zo ver weg. Liefs zussie Ria.

• 30 September 2008 - 17:44

Hans:

Cor(en Leonne),
    we bellen nog en houden zeker contact maar voor nu alvast een tip:vergeet vooral je Tweetie nachthemd niet mee te nemen:wedden dat er geen muskiet bij je in de buurt komt!

• 01 Oktober 2008 - 15:56

Rien En Diana:

Bijna zover.....

Zoals ik laatst telefonisch tegen Leonne zei: "Ga super genieten en laat iedereen maar lekker jaloers zijn!"
    Geweldig toch dat je de kans hebt dit samen te doen en te beleven.
    Wij wensen jullie een geweldige reis met vooral voor Leonne geweldige apen!!

Wij vinden het super om jullie reis op afstand mee te beleven.

Liefs, Rien en Diana

• 01 Oktober 2008 - 19:16

Mignon:

ik ga jullie zo missen :(

hou van jullie,
    dikke kus

• 04 Oktober 2008 - 19:37

Pa En Ma Loomans:

he.he ik heb jullie site eindelijk, wat kun je ook verwachten van een moeder, die pas kortgeleden met dat wonder ding bezig is, lieve cor en leonne, een hardstikke fijne reis, we hopen dat jullie ontzettend fijne belevenissen zullen hebben, geniet ervan, tothorens, liefs pa en mq

• 05 Oktober 2008 - 14:51

Henk En Marit:

lieve mensen het is bijna zover dat jullie beginnnen aan jullie geweldige reis we zullen aan jullie denken en een heel goed begin in kuala lumpur dikke kussen van ons drietjes.

cor

Van 15 april tot 29 mei 2009 gaan we zeven weken rondtrekken door Midden Amerika. We starten in het authentieke Nicaragua, dan naar de grens over naar het prachtige Costa Rica om tot slot naar het welvarende Panama te reizen. Mooie dingen zien en spannende avonturen beleven, afgewisseld met heerlijke stranddagen is ons doel.

Actief sinds 28 Sept. 2008