Eerste kennismaking - Reisverslag uit Alphen aan den Rijn, Nederland van cor baane - WaarBenJij.nu Eerste kennismaking - Reisverslag uit Alphen aan den Rijn, Nederland van cor baane - WaarBenJij.nu

Eerste kennismaking

Door: cor en leonne baane

Blijf op de hoogte en volg cor

06 Oktober 2008 | Nederland, Alphen aan den Rijn

Wij zijn aangekomen in Kuala Lumpur. Het is nu 21.30 uur en we komen zojuist van een welverdiende massage, waarbij Leonne door honderden kleine visjes aan haar voeten werd geknabbeld en cor met kaarsen in zijn oren is behandeld. Speciaal, maar wel lekker. De vliegreis is goed gegaan. We kwamen na 11,5 uur vliegen aan op KL International. Na een snelle treinrit van nog een half uur, kwamen we in China Town aan. Dit is het centrum van Kuala lumpur, dat 1,5 miljoen inwoners telt. We hebben een hotel in het centrum genomen om overal lekker dicht bij te zijn. Na een frisse douche zijn we naar de avondmarkt gegaan ( honderden kleine stalletjes) om uiteindelijk in een lokaal restaurantje onze eerste Maleisische maaltijd te eten ( cashew noten met kip en noodles en spring rolls). Voor net 10 euro heerlijk gegeten. Nu zijn we best een beetje moe en gaan we lekker slapen. Morgen vroeg op om te starten met een city trip. Overigens zitten we midden in het regenseizoen. Dus ruim 30 graden, afgewisseld met flinke buien. Vanuit een donker Kuala Lumpur groeten we iedereen.

• 06 Oktober 2008 - 13:40

Joyce Meuzelaar:

Lieve Cor en Leonne, Fijn dat jullie reis goed is verlopen!En zo te horen pakken jullie het meteen goed aan door een lekkere massage te nemen, een marktje te lopen en lekker te eten. Helemaal goed!!!Zo kunnen jullie het beslist 7 weken uit houden. We zijn benieuwd naar jullie verdere belevenissen. Liefs Hans en Joyce

• 06 Oktober 2008 - 13:45

THeo En Thea:

Geweldig dat dit op deze mamier allemaal kan. We zijn zeer geinteresserd jullie belevenissen op de voet te volgen en herkennen hopelijk veel omtrent de beschtijvingen welke jullie van de verschillende plaatsen geven. Geniet er maar van, jullie hebben het verdient.

• 06 Oktober 2008 - 13:46

Freek:

Nou luitjes, goed om te horen dat jullie zijn geland, een lekkere massage, gegeten en in bed liggen. Cor kijk uit hé met die kaarsen want daar schieten ze wel eens mee uit. Groetjes.

• 06 Oktober 2008 - 14:00

Kirsten:

Hoi Pappie en mammie,

Toe maar jullie nemen het er meteen maar mooi van! Groot gelijk, na zo'n lange vlucht. Ik ben blij dat jullie veilig zijn aangekomen in elk geval. Maar mam visjes die aan je voeten knabbelen, klinkt smakelijk :S. Heb je nu wel weer mooie eelt vrije voetjes?
    Jullie dachten toch dat jullie net de moessontijd ontweken? Hmmm hopelijk worden jullie niet al te nat! Nou ik wacht jullie volgende berichtje wel weer af. En ga zo door met avondmarktjes bezoeken, want ik verwacht natuurlijk wel een hele tas vol met souvenirs als jullie terugkomen :)

Dikke kus.

• 06 Oktober 2008 - 14:01

Diana:

Heerlijk dat de reis goed is gegaan, een goed begin is een mooie voorbode voor het vervolg! Heerlijk begin ook die massages, verwennen jullie jezelf maar lekker!
    Anique en ik zijn gisteren weer gaan genieten van Fiori. Is ook een vorm van jezelf verwennen hoor met die kleine!

Liefs, Rien, Diana en Anique

• 06 Oktober 2008 - 14:19

Hans En Ellen:

Fijn dat jullie veilig zijn aangekomen. Cor,ik hoop dat de behandeling met de kaarsen blijvend effect heeft; anders kan ik die dingen straks ook nog eens meenemen naar de wintersport.Leonne,van die massage heb ik eerder gehoord. Wat je misschien nog niet weet is dat je gedurende je verblijf dat langzaam moet opbouwen om op de laatste dag dezelfde behandeling door koy karpers te laten doen.
    Alle gekheid op een stokje: we denken vaak aan jullie en genieten met jullie mee.

• 06 Oktober 2008 - 14:22

Ton:

Zolang die visjes bij je tenen blijven is het oké, want ik heb wel eens gehoord dat er van die visjes zijn die verder naar binnen zwemmen. Met name als je in het water plast, wat we gewend zijn van jullie. Fijne vakantie en ik hoor graag meer. Groetjes Hilda en Ton

• 06 Oktober 2008 - 16:20

Mignon:

he lieve papie en mamie,

wat leuk jullie eerste berichtje. jullie hebben alweer jullie plek gevonden he.... massage, eten en bedje haha. wel raar dat jullie nu liggen te slapen. ik ga nu gooische vrouwen kijken (L).

veel plezier! ik hou van jullie,
    dikke kus

• 06 Oktober 2008 - 17:28

Marianne En Frans:

Fijn dat alles goed is gegaan, ik denk wel dat zo'n massage een gat in de markt is in Nederland!!!! Dus volgend jaar gaan we met z'n allen vissen vangen voor het Tjalk uitje zodat Mignon ons kan masseren!!!!!
    Leuk om jullie bericht te lezen en onze verwachtingen zijn dus ook hoog gespannen voor het vervolg van de reis. Niet je met een Jantje van Leiden er van af maken maar boeiende verhalen die een uitgever betaamt.
    Jongens geniet, veel plezier en we houden jullie in de gaten, Liefs
    Marianne en Frans

• 06 Oktober 2008 - 18:34

Pa En Ma:

fantastisch!!blij dat jullie goed zijn aangekomen,net contact gehad met jullie dochters, kirsten zei dat jullie al iets gemaild hadden, veel plezier, geniet ervan, kus, kus, kus, liefs pa en mam

• 06 Oktober 2008 - 21:07

Marit:

fijn dat de reis goed verlopen is! jullie zijn er wel gelijk midden in gestapt leuk hoor.morgen veel plezier met de city trip groetjes

• 07 Oktober 2008 - 07:46

Carolien En Ronald:

Fijn dat jullie zo genieten. Wij bezochten Kuala Lumpur 38 (!) jaar geleden en hebben er fijne herinneringen aan.
    Veel liefs en houd ons op de hoogte!

• 07 Oktober 2008 - 11:19

Marjan De Bruijn:

Fijn dat jullie reis zo goed ging en meteen een hele bijzondere massage, wat apart. Geniet maar veel van al het moois wat je nog gaat zien en meemaken gr. Marjan.

• 07 Oktober 2008 - 15:16

Kirsten:

Hihi jullie zijn zo wel even zoet met alle berichtjes die er al zijn geschreven. Je hoeft je in elk geval niet te vervelen!

• 07 Oktober 2008 - 17:06

Han:

mooi dat jullie het naar de zin hebben en een goed plekje hebben gevonden. En Cor, zolang het bij kleine visjes blijft is het niet zo erg. Geniet, groetjes han.

• 08 Oktober 2008 - 06:05

Bert En Jacqueline:

We denken,dat jullie op deze manier (massages en lekkere hapjes)ev heimwee wel kunnen doorstaan!!!Geniet ze!!!

• 08 Oktober 2008 - 07:46

Ria:

Nee hoor helemaal niet jaloers op jullie,...zou er niet aan moeten denken zeg !!! Leonne een TIP,laat de volgende knabbelmasage door zo'n leuke knabbellaar doen, en geloof mij hij gaat gratis echt wel een stukje verder naar boven toe.Verder sluit ik mij bij de laatste zin van Kirsten aan, en broertje had je toch misschien niet een plaatsje voor die leuke laarsjes van je moeten maken. Vanuit een "droog" Capelle een dikke omhelzing...Ria

• 08 Oktober 2008 - 15:16

Hilda Loomans:

Hey vakantiegangers!!

Tot nu toe klinkt jullie vakantie wel héél speciaal en leuk, super!!. En ach...die regen ben je wel een beetje gewend. Maar eh kaarsen in je oren enneh visjes aan je voeten, huh???. Nou ja, als 't écht wat is dan laat het maar ff weten dan ga ik ook es in een aquarium zitten met kaarsen in m'n oren!.
    Hey luitjes, superfijne vakantie vanuit het verre Coevorden gewenst!!!

Liefsss;
    Hilda