We staan weer in de startblokken - Reisverslag uit Amsterdam, Nederland van cor baane - WaarBenJij.nu We staan weer in de startblokken - Reisverslag uit Amsterdam, Nederland van cor baane - WaarBenJij.nu

We staan weer in de startblokken

Door: cor en leonne baane

Blijf op de hoogte en volg cor

14 April 2009 | Nederland, Amsterdam

Morgen, woensdag 15 april, gaan de Baantjes weer op reis. Dit keer gaan we ruim 6 weken naar Midden Amerika. Vast staat dat we starten in de hoofdstad Managua van Nicaragua en eind mei terugvliegen vanuit Panama City.

Als je benieuwd bent wat we in die 2000 km tussen tussen start en finish gaan doen, volg dan de reisverslagen. Althans als we internettoegang hebben.

Leuk is dat een gedeelte van de reis de Baantjes met z'n drietjes zijn. Mignon komt ons in Costa Rica opzoeken en zal gedurende 10 dagen meereizen. Voor haar een geweldige ervaring, weg van alle luxe, gewoon tussen de kippen in de bus.

De inentingen zijn gedaan, de malariapillen slikken we al, dus niets weerhoudt ons om te gaan.

Cordialos Saludos,
Cor en Leonne

• 14 April 2009 - 17:39

Ton:

Fijne vakantie en veilig terug komen

Liefs je broertje cq zwager

• 14 April 2009 - 18:18

Rien En Diana:

Weer een geweldige reis voor de boeg! Max is in Costa Rica geweest om te surfen en vindt dat nog altijd zijn beste vakantie ooit. Niet alleen voor Mignon een geweldige ervaring maar ook weer voor jullie (dat kleinkind van jullie krijgt toch mooie verhalen!! Nog gefeliciteerd hoor opa en oma in wording!); Ryanne vertelde het al even geleden maar ik moest blijven zwijgen omdat Kirsten het zelf aan Max wilde vertellen.
    Jullie zullen genieten als die kleine er is. Dat doen wij ook volop.
    Voorlopig gaan jullie 6 weken lang genieten van heel veel speciale dingen aan de andere kant van de wereld en wij leven weer met jullie mee hier aan deze zijde van de aardkloot.(Rien zat bijna kwijlend jullie plannen te lezen! Wat een supertrip weer).
    Wij wensen jullie een veilige en vooral heerlijke reis!

Liefs,
    Rien en Diana

• 14 April 2009 - 18:30

Hans:

Ik dacht al:zijn ze het nu al zat of groeit er iets in Nederland dat ze nu al oud en immobiel maakt? Maar nee hoor daar gaan ze weer; toegegeven een beetje kort maar de crisis laat bij jullie toch ook z'n sporen na!
    Fijne vakantie, geniet, doe geen dingen waar je later spijt van hebt en laat me in elk geval weten hoe het in Panama is!

• 14 April 2009 - 19:53

Roeland En Josine:

lieve Cor en Leonne,

We wensen jullie een heel goede en mooie reis toe en lezen graag mee wat jullie ervaringen in die 6 weken zijn.

Liefs Roeland en Josine

• 15 April 2009 - 06:24

Freek&Nettie:

15-4-2009 8:24 Hele fijne vakantie toegewenst. We verheugen ons weer op de spannende en avontuurlijke reisverslagen.
    Groetjes Freek en Nettie.

• 15 April 2009 - 15:09

Mignon:

super!!!! ik kan niet wachten.

tot snel lieverds!
    hou van jullie,
    kus

• 15 April 2009 - 17:44

Marianne En Frans:

Hi Cor en Leonne,

wij hebben gisteravond nog even gebeld om fijne vakantie te wensen maar jullie waren niet thuis, helaas, dus bij deze, heel veel plezier, doe voorzichtig en als er een kleine Bibi of Binky is geboren mail ik onmiddellijk, misschien wel allebei, tis toch wat om aan de andere kant van de wereld te zitten als je hond vader wordt...... Ik ga dan iedere dag voor jullie aaien!!!!
    Hasta la Vista,
    Marianne en Frans

• 15 April 2009 - 17:56

Han:

Wat, alweer weg. Doe maar gek. Enjoy, have fun.
    Groetjes han.

• 15 April 2009 - 21:44

Marit:

gisteren niet de mail nagekeken dus hier nogmaals een hele geweldige fantastische super reis met veel leuke belevenissen en interessante mensen dieren cultuur! geniet ervan dan geniet ik weer van jullie verhalen liefs en een dikke knuffel marit.

• 17 April 2009 - 13:22

Marjan De Bruijn:

Veilig aangekomen?? en nu maar genieten he? Dat met die sleutel komt wel goed, heb je voicemail gehoord, was pas woensdagavond terug.. tot mails, gr. Marjan.

• 20 April 2009 - 18:49

Pa En Ma :

jullie persoonlijke mail gelezen, voelde je je ook een aapje , zwevend 30 meter hoog boven de bomen aan een kabel. he A.s. omaatje, je kleinkind wil jou ook nog zien straks hoor, Cor bind ze anders maar vast hoor, voor een Loomans is
    ook niets te gek!!!
    genieten jullie maar en wees een beetje voorzichtig, dikke knuffel, pa en ma